Italiensk suppe med grønnkål og bacon

Suppen inneholder mye protein og lite kalorier, og er en himmelsk blanding av alt. © Ian McSpadden/Gursli Berg
Sunt

Pasta e fagioli:

Denne tradisjonelle italienske suppen gir deg det beste fra to verdener: fantastisk smak og masse næringsstoffer.
1
Skjær bacon i biter.
2
Hakk gulrøtter og selleristenger. Finhakk hvitløk.
3
Hakk tomatene. Sil av bønnene. Rens og skjær grønnkål i strimler.
4
Kok pastaen i to minutter mindre enn det som står på pakken. Sil av og sett til side.
5
Ha olivenolje, bacon og svart pepper i en gryte over middels varme og stek i fire-fem minutter, til baconet begynner å bli sprøtt.
6
Tilsett løk, gulrøtter, selleri og hvitløk og stek i enda to-tre minutter, til grønnsakene begynner å bli myke.
7
Tilsett kyllingkraft, vin, tomater og bønner. Kok opp, reduser så varmen og trekk i ti-femten minutter, til grønnsakene er myke og pastaen er ferdigkokt.
8
Tilsett kålen, reduser varmen og kok i to minutter til. Rør ofte, til kålen er myk. Hell over i skåler, dryss over ost og server straks.

Kommentar

Bli den første til å kommentere