Jordskokksuppe på 30 min

Vegetarisk jordskokksuppe ©
Vegetar

Slik lager du jordskokksuppe

1
Skjær den vaskede purren i ringer, skyll ringene fri for jord, og drypp av.
2
Stek purre i 1 ss olivenolje i en gryte, ca. 3 min.
3
Skrell persillerot, og skrubb jordskokkene rene. Kutt grønnsakene i terninger. Ha i gryten. Rør rundt.
4
Tilsett hønsebuljong og småkok 10 min.
5
Hell kokosmelk i, krydre med salt og nykvernet pepper, blend suppen og smak til.
6
Skyll bønnene, og ha dem i suppen.
7
Vask og tørk persillen. Stek bladene kort i 1 ss olivenolje, legg dem på kjøkkenpapir.
8
Rist hasselnøtter i tørr stekepanne, og gni skallet av i et rent kjøkkenhåndkle.
9
Server jordskokksuppen med stekt persille og ristede hasselnøtter.

Kommentar

Bli den første til å kommentere