Kalkunfilet med kremet pasta og artisjokk

Prøv en deilig ny vri på din favorittpastarett. © Ulrika Pousette/Allt om Mat
30 min.

Kalkunfilet med pasta og artisjokk:

1
Skrell og skiv hvitløken tynt. Del tomatene i to. Stek hvitløk og tomat i ½ ss olje i en stekepanne på middels varme i ca. 1 min. La det avkjøles.
2
Blend artisjokkhjertene sammen med halvparten av rucolaen med en stavmikser.
3
Finriv parmesanen. Visp sammen parmesan, eggeplommer, yoghurt, ½ ts eddik, 2 krm salt og 1 krm pepper.
4
Del kalkunbrystet horisontalt slik at du får to «biffer». Krydre kjøttet med ½ ts salt og 1 krm pepper. Stek kjøttet i ½ ss olje i en varm stekepanne i ca. 3 min. på hver side til det er gjennomstekt. Skjær kjøttet i skiver.
5
Kok pastaen etter anvisningen på emballasjen. Hell fra vannet og ha pastaen over i en bolle.
6
Vend inn parmesankremen og deretter tomatene. Topp med skivet kalkun, artisjokkrøre og rucola.

Kommentar

Bli den første til å kommentere