Kålsalat med appelsin og andeconfit

Kålsalat med appelsin og andeconfit © Anders Schønnemann
30 min.

Kålsalat

1
Sett ovnen på 180°.
2
Legg andelår i en ildfast form med det fettet som følger med, og lunk i ovnen, ca. 20 min.
3
Fjern stilken og de ytterste bladene av kålhodet. Snitt bladene fint.
4
Dryss over salt og sukker.
5
Skjær bunnen av sikorien, og snitt den fint. Skjær appelsinene i fileter.
6
Hakk aprikosene. Halvér granateplet, og fjern kjernerne med en skje.
7
Press saften over kålbladene, og vend sammen med sikori, appelsin, aprikoser og granateple.
8
Rør sammen eddik, sennep, flytende honning og olje, og vend inn i salaten.
9
Findel andeconfit med to gafler, og fordel i salaten.

Kommentar

Bli den første til å kommentere