Kålsuppe med hvite bønner

© I Form
Enkelt

Lag kålsuppe med hvite bønner

1
Skyll kålbladene, rist av vannet, og legg dem på et skjærebrett.
2
Fjern 5 cm fra rotenden, og skjær vekk midten av stilken. Kutt kålbladene i små firkanter.
3
Rens hvitløksfeddene og skjær dem i små fine, avlange stykker. Stek dem gyldne, i en suppegryte med olje, på rett over medium varme.
4
Tilsett chiliflakene.
5
Tilsett kål og rør rundt i et minutt. Dryss over salt.
6
Legg oppi hakkede tomater. Fyll den tomme tomatboksen med vann to ganger og hell det i suppegryten.
7
La suppen småkoke i 10 min.
8
Tilsett til slutt bønnene og la suppen småkoke i 5 min. Smak til med salt og pepper.
9
Ta gryten av varmen og la den kjøle et par minutter. Rør forsiktig.
10
Anrett kålsuppen i to tallerkener og riv parmesanosten over.

Kommentar

Bli den første til å kommentere