Karrisild med vaktelegg

Karrisild med vaktelegg © Anders Schønnemann
Påske

Karrisild med vaktelegg

1
Del eplene i fire, fjern kjernehuset, og skjær eplene i små terninger.
2
Skrell og hakk løk. Varm oljen i en liten gryte, og brun karrien.
3
Sautér epler og løk i oljen, 2 min. Avkjøl eple- og løkblandingen.
4
Rør sammen creme fraiche med majones, og vend inn i eple- og løkblandingen.
5
Kok eggene, 2 min. Ta dem opp, og legg dem i iskaldt vann. Skrell dem forsiktig, og tørk dem godt. Del eggene på langs.
6
Smør brødet, og skjær evt. skivene til, slik at de passer i størrelsen til silden.
7
Topp skivene med sild, vaktelegg og karse. Servér karrikrem med epler til.

Oppskrifter med sild

Kommentar

Bli den første til å kommentere