Kjøttboller med ingefær, quinoa og stekte rotfrukter

Kjøttboller med ingefær, quinoa og stekte rotfrukter © Iform.dk

Slik lager du kjøttboller med ingefær, quinoa og stekte rotfrukter

1
Sett ovnen på 200°.
2
Skrell gulrøttene, rødbetene og persillerøttene og skjær dem i staver. Legg dem i en skål med rapsolje, salt og pepper, og legg dem deretter på en stekeplate.
3
Bak dem i ovnen i 20 min.
4
Skyll og tørk persillen, og vend den i skålen med olje. Legg deretter persillen på litt tørkepapir.
5
Legg persillen inn i ovnen med rotfruktene 2 min. før de er ferdige.
6
Bland kjøttet med ingefær, quinoa, løk, melk og litt salt og pepper.
7
Form massen til kjøttboller, og stek dem på en plate med bakepapir i ca. 12 min. (avhengig av størrelsen).
8
Anrett kjøttbollene med rotfrukt og persille til.

Kommentar

Bli den første til å kommentere