Kjøttpudding med ratatouille

Kjøttpudding med ratatouille ©
Sunt

Kjøttpudding med ratatouille

1
Sett ovnen på 185 °
2
Ratatouille: Rens og kutt grønnsakene i mindre biter, og fordel på en stekeplate med bakepapir. Dryss over hakket persille, rosmarin og litt olje. Krydre med salt og pepper.
3
Kjøttpudding: Rør kjøtt, egg, løk, salt, pepper, surmelksprodukt, timianblader fra 3 kvister og hakkede soltørkede tomater sammen til en farse.
4
Hvis farsen er for bløt, tilsett 1 spiseskje havregryn.
5
Form en kjøttpudding, og legg den i et smurt, ildfast form.
6
Stek grønnsakene og kjøttpuddingen i 25-30 min.
7
Hakk basilikum og timianblader fra 3 kvister, og dryss over kjøttpuddingen.

Kommentar

Bli den første til å kommentere