Kokos- og mandelkake

Slik gjør du:

1
Sett ovnen på 175 grader. Skåld mandlene og gni av skallet.
2
Kjør mandlene raskt til smuler i en kjøkkenmaskin eller med en stavmikser. Bland sammen mandler, smør, egg og kokosflak til en deig i en bakebolle.
3
Ha deigen over på et stekebrett dekket med bakepapir, og form den til en ca. 1 cm tykk bunn. Stek bunnen i ovnen i 10-12 minutter. La den avkjøles.
4
Pisk kremfløten og fordel den jevnt utover bunnen. Strø bringebær over. Hakk de ristede hasselnøttene og dryss kokosflak over.

Kommentar

Del dine tips, forbedringer eller erfaringer med andre

Lilianne
Rapportere

Mandler må skoldes dagen før, for å være tørre nok til å lage "smuler" av ;)

Lilianne
Rapportere

Mandler må skoldes dagen før, for å være tørre nok til å lage "smuler" av ;)