Kylling i karri med friske grønnsaker

Kylling i karri med friske grønnsaker ©
Sunt

Slik lager du kylling i karri med friske grønnsaker

1
Skyll og skjær grønnsakene i mindre skiver.
2
Fjern skinnet og bein fra kyllingen, og la den koke i ca. 10 min. Skjær deretter kyllingen i mindre deler.
3
Surr hvitløk, ingefær og chili med karri i en wok med olje i 15 min.
4
Tilsett grønnsakene, bortsett fra erter, og rør rundt. Bland litt kokosmel og 1 dl vann, og la det småkoke i 5 min.
5
Kok ris etter anvisning på pakken.
6
Krydre retten med salt og pepper, tilsett erter og bland i Cultura. Unngå at det koker.
7
Server retten i en dyp tallerken blandet med ris. Dryss til slutt hakket koriander og vårløk over.

Kommentar

Bli den første til å kommentere