Kylling med blåmuggost og søtpoteter

Naturligvis kan denne enkle, ovnsbakte kyllingen bli en ny favoritt. © Ove Hofsberg
30 min.

Slik gjør du:

1
Sett ovnen på 225°C.
2
Skjær pærene i båter. Vask og skjær søtpotetene i båter.
3
Legg båtene over på en stekeplate dekket med bakepapir. Drypp over 2 ss olivenolje og salte og pepre. Stek midt i ovnen i ca. 10 min.
4
Imens steker du kyllingfiletene i olivenolje i en stekepanne. Salte og pepre. Ta grønnsakene ut av ovnen, og legg kyllingfiletene ved siden av grønnsakene.
5
Mos osten og bland den med crème fraîche og smak til med salt. Smør halvparten av ostekremen over kyllingfiletene. Stek alt i ytterligere ca. 15 min.
6
Ved servering, legg filetene over på tallerkener, legg båter av pærer og søtpoteter ved siden av, og dryss over ruccola og grovhakkede nøtter. Server sammen med resten av ostekremen.

Kommentar

Bli den første til å kommentere