Kylling med grønn risotto

Risotto med pesto og stekt kyllingbryst. ©

Kyllingfilet med grønn risotto

1
Sett ovnen på 220 °
2
Krydre kyllingfileten med salt og pepper, og tilbered i ovnen, 14 min.
3
Rens og snitt purre og hvitløk, og stek det kort i smør i en gryte.
4
Tilsett risottoris, og rør den i smøret. Hell vin i, og kok til vinen er absorbert i risen.
5
Hell 1 dl kokende buljong i risen, til den er absorbert. Fortsett å spe med kokende kraft til risottoen er myk men med bitt (al dente).
6
Rør pestoen i risottoen.
7
Skjær squashen i staver og damp dem i en gryte med litt vann, 3 min.
8
Server risottoen på en tallerken. Riv godt med parmesan over, og spis med den ovnsbakte kyllingen og dampet squash til.

Kommentar

Bli den første til å kommentere