Kylling- og chorizogryte

Spicy, mettende og veldig god! © Per Ranung/Allt om Mat
30 min.

Kylling- og chorizogryte:

1
Skjær kyllingen i ca. 4 cm store biter.
2
Skrell og finhakk løken.
3
Krydre kyllingen med salt og pepper og brun i en støpejernsgryte i olje ved høy varme. La chorizoen steke med i ca. 1 minutt.
4
Ta kylling og pølse ut av pannen, ha i løken og la den steke i ca. 1 min. Vend inn risen, og la den steke i ca. 1 min.
5
Smuldre i buljongterningene og tilsett 5 dl vann. Ha kylling og pølse tilbake i gryten. Rør om og la det putre under lokk i ca. 15 min.
6
Skyll linsene i et dørslag. Vend dem inn i gryten og la dem bli gjennomvarme. Server gryten med frisk timian og ajvar.

Kommentar

Bli den første til å kommentere