Kyllingfilet med parmesan og rosmarin

Deilig kyllingrett til travle hverdager. © Linnea Eriksson/Allt om mat

Før du setter i gang:

1
Skjær kyllingfiletene i tynne skiver med en skarp kniv, og bank dem gjerne lett ut slik at de blir jevnt tykke.
2
Når du har skåret kylling er det viktig å vaske kniven og skjærefjølen godt i glovarmt vann før du bruker dem igjen.

Slik gjør du:

1
Sett ovnen på 225 °C. Skyll potetene og skjær dem i ca. 2 cm tykke skiver på langs. Legg dem på et stekebrett med bakepapir og strø over salt.
2
Hakk rosmarinen. Smul i stykker brødskivene. Bland rosmarin, brød, ost og olje. Fordel blandingen over potetskivene. Stek dem midt i ovnen i ca. 20 min.
3
Stek kyllingfiletene i olje i en stekepanne ca. 4 min. på hver side. Krydre med salt og pepper. Legg dem på et fat.
4
Rens paprikaene og skjær dem i strimler. Fres dem i samme stekepanne som kyllingene i ca. 3 min.
5
Strø over sukker, ½ ts salt og kvern over svartpepper. La paprikastrimlene frese i ytterligere 3 min. mens du rører, pass på at sukkeret ikke svir seg.
6
Hell vannet i pannen og la det koke opp. Server sammen med kyllingen og potetskivene.

Kommentar

Bli den første til å kommentere