Kyllingform med middelhavssmak

Sunn kyllingmiddag som du lager på en halvtime. © Ulrika Pousette/Allt om mat
30 min.

Kylling i form:

1
Sett ovnen på 225 °C. Skrell og finhakk løken. Skrell hvitløken.
2
Del lårfiletene i to, og brun på alle sider i 1 ss olje i en varm stekepanne. Krydre med 1 ts salt og krm pepper og ha kyllingen over i en ildfast form.
3
Ha løken i pannen og press i hvitløken. La det steke i ca. 2 min. Tilsett tomater, ½ ss eddik, 2 ts sukker og 2 krm salt.
4
Fordel tapenaden over kyllingen. Hell tomatsausen over og bak midt i ovnen i ca. 15 min. til kyllingen er gjennomstekt.
5
Ta ut formen og smuldre fetaosten over.
6
Serveres med enten brød, couscous, pasta, ris eller en grønn salat.

Kommentar

Bli den første til å kommentere