Kyllingkorma med stekt spisskål

Denne indiskinspirerte retten får god sødme av kokosmelk, mandelmel og rosiner. Mynte og lime frisker opp! © Wolfgang Kleinschmidt/allt om Mat

Slik gjør du:

1
Rens og skjær kyllinglårfiletene i biter på ca. 3 x 3 cm. Stek dem på alle sider i smør i en stekepanne.
2
Skrell og hakk løken. Stek i 1 ss smør i en gryte. Strø over karripulver, sukker og ½ ts salt. Hell i kokosmelken og ha i mandelmelet. Kok opp, rør godt om og ha i de stekte kyllingbitene og rosiner. La koke under lokk i ca. 3–5 min.
3
Skjær spisskålen i tynne båter. Stek dem i 1 ss smør i ca. 5 min.
4
Strø cashewnøtter over gryten. Server med den stekte spisskålen. Pynt med limebåter og frisk mynte.

Kommentar

Bli den første til å kommentere