Kyllinglever med oliven og granateple

Kyllinglever med oliven og granateple © Anders Schønnemann

Kyllinglever med oliven og granateple

1
Skrell og hakk løken. Press hvitløken.
2
Smelt smøret i en panne, og rist løk, presset hvitløk og kyllinglever på god varme i ca. 6 min., tilsett balsamicoeddik, og la det fordampe.
3
Tilsett buljong, og kok opp. Ta pannen av varmen, og smak til med salt og pepper.
4
Gi vannet et oppkok, og tilsett salt.
5
Rør polenta ut i vannet litt om gangen, og la det putre under omrøring på svak varme i ca. 5 min., til polentaen har en myk, grøtlignende konsistens. Smak til med friskkvernet pepper og evt. litt mer salt.
6
Kna granateplet, så kjernerne løsner. Del granateplet i to, og skrap ut kjerner og saft med en skje over en skål.
7
Skyll og hakk persillen.
8
Anrett kyllinglever på en bunn av myk polenta og topp med granateplekjerner, hakket persille og oliven.

Kommentar

Bli den første til å kommentere