Kyllingnuggets med rotfruktchips og dillkrem

Kyllingnuggets med rotfruktchips © Per Ranung

Slik gjør du det

1
Sett ovnen på 225 °C varmluft.
2
Rens kyllingen for sener. Krydre med salt og vend den først i maisstivelse og deretter sammenpisket egg.
3
Bland strøbrødet med litt pepper. Vend filetene, en om gangen, i strøbrødet og legg dem deretter på et stekebrett dekket med bakepapir.
4
Skrell potet og gulrot og skjær i tynne strimler. Bland grønnsakene med olje og litt salt.
5
Fordel potet- og gulrotstaver ut på stekebrett dekket med bakepapir.
6
Sett begge stekebrettene inn i ovnen og stek i ca. 20 min. Åpne stekeovnsdøren etter halve tiden for å slippe ut damp og for å vende kylling og grønnsaker.
7
Skyll sitronen i lunkent vann. Riv skallet. Hakk dillen. Rør sammen rømme, sitronskall og dill. Krydre med salt og pepper.
8
Server kyllingen med rotfruktchips og dillkrem.

Kommentar

Bli den første til å kommentere