Kyllingsalat med karridressing

En deilig karrikyllingsalat med krunsj. © Ulrika Pousette/Allt om mat
30 min.

Kyllingsalat med karridressing:

1
Stek kyllingfiletene i olje på middels varme i ca. 8 min. på hver side til de er gjennomstekte. Krydre med salt og pepper og la dem kjølne.
2
Riv salaten i mindre biter. Fjern steinene og skjær nektarinene i båter. Skrell slangeagurken, del den i to langs midten og fjern frøene. Skjær den i skiver.
3
Bland ingrediensene til dressingen: karripulver, honning, eplesidereddik, rapsolje og en klype havsalt.
4
Stek sesam- og gresskarfrø i en tørr, varm stekepanne til de har fått fin farge. Bland frøene med rosiner og havsalt.
5
Skjær kyllingen i mindre biter. Bland den med salat, nektariner og agurk. Hell over dressingen og server salaten med strøet: sesamfrø , gresskarfrø, rosiner og ½ ts havsalt.

Kommentar

Bli den første til å kommentere