Kyllingspyd og brune bønner med ingefær, chili og koriander

Kyllingspyd og brune bønner med ingefær, chili og koriander © Charlie Drevstam

Kyllingspyd med bønner

1
Legg bønnene i bløt i kaldt vann i ca. 12 timer. Tøm av vannet, og kok bønnene møre i nytt, saltet vann etter anvisningen på pakken. Sil av.
2
Fjern frøene fra chilien, og hakk den fint. Ha chili i en ny gryte sammen med bønner, ingefær, honning og sitronsaft.
3
Kok blandingen i ca. 10 min. Smak til med salt, og rør inn korianderen.
4
Tørk av kyllingkjøttet, og skjær det i mindre biter. Sett kyllingbitene på grillspyd. Pensle med olje.
5
Krydre med salt og pepper, og grill på alle sider ca. 5 min. Servér de nygrillede kyllingspydene med bønneblandingen.

Kommentar

Bli den første til å kommentere