Kyllingwok med sjøgressnudler

Koriander passer ekstra godt i asiatisk mat. © Ulrika Davidsson

Slik gjør du:

1
Sjøgressnudler finner du i den asiatiske avdelingen på supermarkedet, eller i asiatiske butikker. Det er sprø nudler som lages av sjøgress, er glutenfrie, har lavt karbohydratinnhold og få kalorier.
2
Skjær kyllingen i strimler og skrell og finhakk hvitløken.
3
Varm opp en stekepanne eller en wok med litt olje. Stek kylling, hvitløk og ingefær i et par minutter. Smaksett med salt, pepper, ketjap manis, soyasaus og søt chilisaus.
4
Ha i wokgrønnsakene og stek i ytterligere et par minutter under omrøring. Skyll sjøgressnudlene og bland ned i stekepannen.
5
Legg opp en porsjon på en tallerken, og oppbevar den andre porsjonen i en boks i kjøleskapet. Strø over hakket, frisk koriander og dekorer med en limebåt.

Kommentar

Bli den første til å kommentere