Laks med råkostsalat av rødkål

© Wichmann+bendtsen

Slik lager du råkostsalat:

1
Start med å koke linsene etter anvisning på posen. Har du kokte linser i fryseren, ta dem ut til tining.
2
Vask rødkålen og snitt den fint.
3
Skyll babyspinaten, tørk den i salatslynge og legg den på litt kjøkkenpapir.
4
Rull granateplet over kjøkkenbenken mens du presser det ned mot overflaten. Del det med en kniv, og vreng det over en skål med vann. Grav ut kjernene med en treskje, og plukk ut de hvite bitene som flyter oppå. Sil vannet av kjernene.
5
Bland råkostsalaten med linser, spinat, rødkål granateplekjerner, sitronsaft og noen dråper olje.

Laks:

1
Skjær laksen i terninger, og legg dem på bakepapir i en ildfast form. Salte forsiktig, og stek fisken på 200 grader i 9 minutter.
2
Træ laksebitene på to trespyd, strø nigellafrø over dem, og anrett på tallerkenen ved siden av råkostsalaten.

Kommentar

Bli den første til å kommentere