Laks med tomat og rabarbra

Laks med tomat og rabarbra © Wichmann+bendtsen
30 min.

Slik lager du laks med tomat og rabarbra

1
Tenn opp grillen - eller sett ovnen på 175°.
2
Rør sammen misomarinaden med 1 ss purreløk, pensle den på laksen, legg tynne sitronskiver på, pakk fisken i smurt aluminiumsfolie og legg pakken på grillen (eller sett i ovnen på 175°, 15-20 min.) til fisken har ca. 50° i kjernetemperatur.
3
Vask, og snitt rabarbra og tomater i mindre biter, stek dem møre i smør i 5 min., og tilsett resten av ingrediensene.
4
Stek i 2 min., og avkjøl.
5
Knekk av enden på aspargesene, og kok, 1-2 min.
6
Servér laksen med smørstekt tomat og rabarbra, lettkokte asparges og 1 ss klippet purreløk.

Kommentar

Bli den første til å kommentere