Lasagne med squash

Vegetarlasagne som metter! © Camera Press/Bulls Press
Vegetar

Lasagne med squash:

1
Sett ovnen på 200 °C. Smelt smøret i en kasserolle og rør inn melet. La det koke i 1 min.
2
Ta kasserollen av platen, og rør inn melken gradvis til en klumpfri hvit saus. Ha kasserollen tilbake på platen, smak til med salt og pepper, og la sausen koke ved svak varme i 5 min. til råsmaken av mel er borte. Avkjøl.
3
Fordel et tynt lag med tomatsaus i bunnen av en ildfast form, 20x30 cm. Topp med et lag ­squashskiver. Fordel litt fetaost over.
4
Fordel et lag hvit saus over og deretter et lag lasagneplater. Ha et nytt lag med squashskiver og fortsett med lagene til du har minst tre lag. Avslutt med et lag hvit saus.
5
Topp lasagnen med revet cheddar og stek midt i ovnen i 25 min. til osten er gyllen.
6
Server den gjerne med en frisk, grønn salat til.

Kommentar

Bli den første til å kommentere