Lavkarbo-pizza med salami og mozzarella

Kjempegode minipizzaer som er lette å lage. © Juliana Wicklund

Lavkarbo-pizza med salami og mozzarella:

1
Sett ovnen på 200°C. Bland ingrediensene til deigen. La den stå til den er blitt fast og luftig.
2
Legg et bakepapir på en stekeplate og trykk ut deigen til 4 pizzaer. Stek pizzabunnene i ca. 15 min.
3
La pizzabunnene avkjøles litt, og smør over et jevnt lag pizzasaus med en skje. Skjær sjampinjongene i skiver og legg på pizzaene sammen med paprikaringer.
4
Skjær tomatene i to og legg på pizzaene sammen med salami. Skjær mozzarellaen i skiver og fordel den over pizzaene. Strø over salt og pizzakrydder.
5
Stek pizzaene i ovnen til osten har blitt gyllenbrun, ca. 7 min.

Kommentar

Bli den første til å kommentere