Limesaft med angostura bitter

Lag en god base for vinterens velkomstdrink. © Bull Press

Slik gjør du:

Et par spiseskjeer av denne saften, litt is og sodavann er alt som skal til.
1
Skyll og skrell limene med en potetskreller.
2
Ha vann, sukker og limeskall i en middels stor kasserolle. Varm opp ved middels varme mens du rører til sukkeret har oppløst seg. Skrap sidene av kasserollen med en våt bakepensel for å få med alle sukkerkrystallene.
3
Kok opp og la det småkoke i 3 min. før du tar kasserollen vekk fra varmen. Rør nedi Angostura bitter i limesirupen. Hell varm saft i steriliserte flasker og sett straks på korken. Sett på etikk med navn på drikken og dato den er laget når den er avkjølt.
4
Ved servering heller du 1-2 ss av saften i glass med isbiter. Fyll opp med mineralvann eller sitronbrus, og pynt med limebåter og friske mynteblader. Oppbevar saften i kjøleskap.

Kommentar

Bli den første til å kommentere