Linsesalat med fetaost, pære og nøtter

En enkel, god og mettende lunsjsalat. © Fru Timian
Sunt

Linsesalat med fetaost, pære og nøtter:

1
Finhakk hvitløken og sjalottløken og del vårløken i ringer.
2
Ha det i en stekepanne sammen med olivenoljen, salt og pepper. La det surre på forholdsvis svak varme i 3-4 minutter.
3
Skyll bønnene og linsene i kaldt vann før du har dem i stekepannen. Ha dem også i stekepannen.
4
Del opp tomatene og la dem surre med.
5
Ta stekepannen av varmen. Ha i fetaostbitene (marinerte på glass).
6
Rør alt sammen. Smak om det er passe med salt og pepper.
7
Hell det over i matboksen og sett den inn i kjøleskapet så snart salaten er kald. Der kan den stå til neste dag. Husk å legge i en gaffel.

Kommentar

Bli den første til å kommentere