Lune grove wraps med kylling og cashewnøtter

Wraps med kylling, bønner og cashewnøtter © Christian Bitz og Arne Astrup.
Enkelt

Wraps med kylling og cashewnøtter

1
Skjær kyllingkjøttet i strimler. Brun dem i peanøttolje i en wok, ca. 5 min., til de er gjennomstekt.
2
Ha kyllingen i en skål og bland med cashewnøtter.
3
Skyll de hvite bønnene, og la dem renne av i en sil.
4
Kutt spisskål i strimler, og legg i en annen skål.
5
Dressing: Drypp akasiehonning over kålen. Dryss finrevet limeskall og -saft over sammen med gresskarkjerner, og bland sammen med bønnene.
6
Stek alt i wokken i 2 min.
7
Krydre med salt og pepper.

Blomkålsalat

1
Snitt blomkål fint.
2
Bland med finrevet sitronskall og 1 ss sitronsaft.
3
Rist mandlene i soyasaus i en varm stekepanne, 2 min.
4
Krydre med salt og pepper. Topp med revet parmesan og soyaristede mandler.
5
Før servering: Varm fullkornswraps i en stekepanne en brødrister eller i mikroovnen, 1-2 min.
6
Legg blomkålsalaten på de lune wrapsene - eller server salaten ved siden av, og spis mens wrapsene er varme.

Kommentar

Bli den første til å kommentere