Maisboller med sitron og rosmarin

Maisboller med sitron og rosmarin © Peter Carlsson

Maisboller

1
Kok vannet, og hell det over polentamelet. Rør rundt, og la det avkjøle.
2
Bland alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin, og elt deigen i ca. 10 min.
3
La deigen heve tildekket, ca. 45 min.
4
Ta deigen ut på et meldrysset bord, og del den i 35 stykker.
5
Rull hvert deigstykke ut til en liten pølse, og knytt sammen til en knute.
6
Rull dem i polentamel.
7
Legg deigknutene på plater med bakepapir. Stikk evt. en liten kvist rosmarin i hver bolle.
8
La bollene heve tildekket, ca. 30 min.
9
Sett ovnen på 250°.
10
Stek bollene midt i ovnen, 10-12 min. Avkjøl på rist.

Kommentar

Bli den første til å kommentere