Marengs med friske bær

Marengs med friske bær ©

Marengs med friske bær

1
Sett ovnen på 150 °
2
Pisk eggehvitene, og når de er halvstive, hell i sukkeret. Pass på at sukkeret løses opp ved å piske på høyeste hastighet, til eggehvitene er helt stivpiskede.
3
Fordel de stivpiskede eggehvitene på en stekeplate med bakepapir - 1 stor bunn eller 4 små.
4
Stek marengsen, til overflaten er sprø, ca. 60 min. Sett til avkjøling.
5
Krem: Rør sammen fromage frais, sukker, vanilje og 1 spiseskje appelsinsaft, og fordel kremen over marengsen. Dryss bærene over.
6
Rist hasselnøtter i en varm, tørr panne, og hakk dem grovt.
7
Pynt kaken med 1 spiseskje finrevet appelsinskall, ristede hasselnøtter og litt mynteblader.

Kommentar

Bli den første til å kommentere