Melon- og granateplesalat

Frisk, fruktig og fristende fruktsalat! © Ulrikka Pousette/Allt om Mat
30 min.

Kaffirlimesirup:

1
Kok opp vann og kaffirlime-blader i en liten kasserolle. Ta kasserollen av platen, og la det trekke i ca. 5 min.
2
Tilsett sukker og kok det sammen til en sirup, ca. 5 min.

Melonsalat:

1
Åpne kokosnøtten og grav ut fruktkjøttet. Skjær det i tynne skiver.
2
Del granateplet og grav ut kjernene. Det enkleste er å legge halvdelene i kaldt vann, vrenge kjøttsiden ut og inn slik at kjernene løsner av seg selv og du unngår unødvendig søl.
3
Del melonen og grav ut fruktkjøttbiter med en skje. Fjern steinene.
4
Anrett frukt og kokosnøtt i små stettskåler. Ringle kaffirlime-sirup over og pynt med frisk mynte.

Kommentar

Bli den første til å kommentere