Mexicansk kyllingbryst

Mexicansk kyllingbryst © Ulrika Pousette
Enkelt

Mexicansk kyllingbryst

1
Marinade: Skrell og hakk løk og hvitløk. Fjern frøene fra chilien, og hakk fint. Bland alle ingrediensene til marinaden i en gryte.
2
Kok opp, og la det putre, ca. 10 min. La marinaden avkjøles.
3
Skjær hvert kyllingbryst i tre stykker på langs. Legg kyllingkjøttet i plastposer, gjerne doble.
4
Hell marinaden i posene, og gni den godt inn i kyllingen. La kyllingen marinere i kjøleskapet, ca. 12 timer.
5
Sett ovnen på 250°.
6
Fordel kylling og marinade i 3 ildfaste former. Dryss over saltflak.
7
Stek kyllingen i flere omganger midt i ovnen ca. 20 min., til kjernetemperaturen er 70°.
8
La det avkjøle, og oppbevar kaldt til servering. Pynt med limebåter og avokadoskiver. Servér med nykokt ris.

Kommentar

Bli den første til å kommentere