Minipizza med fenalår og chévre

Her er folkefavoritten pizza i norsk juledrakt, med fenalår og norsk chèvre. © Synøve Dreyer

Pizzabunn:

1
Bland vann og olje. Rør ut gjæren i væsken. Tilsett salt og mel og bland til en smidig deig.
2
La deigen heve i ca. 30 minutter.

Tomatsaus:

1
Ha alle ingrediensene i en kjele og kok opp. La sausen småkoke i 15 min. og kjør den glatt med en stavmikser.

Slik gjør du:

1
Sett ovnen på 220 grader. Kjevle pizzadeigen tynt ut på et melet bord og stikk ut stjerner eller sirkler. Stek bunnene raskt på et stekebrett med bakepapir i ovnen i ca. 7 min.
2
Fordel tomatsaus utover pizzabunnene, legg på en skive fenalår og en bit chevre. Stek i ovnen i ca. 7 min.
3
Pynt med bladpersille og tyttebær.

Kommentar

Bli den første til å kommentere