Mørk sjokolade- og blåbærtrøffel
12 T 20 min
0
Sjokoladetrøffel:
1
Hakk sjokoladen og smelt den sammen med smør og kondensert melk over vannbad. Ta vekk fra varmen og rør nedi resten av ingrediensene.
2
Ha i pistasjnøtter og tørkede blåbær. Hell opp i en kakeform på ca. 14 x 26 cm dekket med bakepapir i bunnen. Sett trøffelen i kjøleskapet mens du lager blåbærtrøffelen.
Blåbærtrøffel:
1
Hakk den hvite sjokoladen og smelt den sammen med smør og kondensert melk over vannbad. Ta vekk fra varmen og rør i melis, blåbærpuré og smør.
2
Smør blåbærtrøffelen over sjokoladetrøffelen. Sett tilbake i kjøleskapet i ca. 12 timer. Skjær trøffelen i biter rett før servering.
3
Bruk en skarp kniv som du tørker av med en klut vridd opp i varmt vann - da får du pene biter uten sjokoladesøl.
Kommentar
Bli den første til å kommentere