Mørk sjokolade- og blåbærtrøffel

Sjokolade og blåbær er supert sammen, og med en dæsj konjakk og espresso, blir denne sjokoladetrøffelen rett og slett hel uimotståelig. © Joel Wåreus

Sjokoladetrøffel:

1
Hakk sjokoladen og smelt den sammen med smør og kondensert melk over vannbad. Ta vekk fra varmen og rør nedi resten av ingrediensene.
2
Ha i pistasjnøtter og tørkede blåbær. Hell opp i en kakeform på ca. 14 x 26 cm dekket med bakepapir i bunnen. Sett trøffelen i kjøleskapet mens du lager blåbærtrøffelen.

Blåbærtrøffel:

1
Hakk den hvite sjokoladen og smelt den sammen med smør og kondensert melk over vannbad. Ta vekk fra varmen og rør i melis, blåbærpuré og smør.
2
Smør blåbærtrøffelen over sjokoladetrøffelen. Sett tilbake i kjøleskapet i ca. 12 timer. Skjær trøffelen i biter rett før servering.
3
Bruk en skarp kniv som du tørker av med en klut vridd opp i varmt vann - da får du pene biter uten sjokoladesøl.

Kommentar

Bli den første til å kommentere