Multekrem i krumkaker

Multekrem i krumkaker er en klassisk og nydelig dessert! © Sara Johannessen
Gjester

Multekrem

Slik gjør du:
1
Plukk ut de peneste multene og spar dem til pynt. Bland resten av multene med sukker og rør til sukkeret er oppløst.
2
Pisk fløte med melis og frøene fra en vaniljestang. Ikke pisk fløten for mye. Vend inn multesyltetøyet og server i krumkaker.
3
Pynt med pene multer og strimlet sitronmelisse.

Krumkaker

1
Pisk egg og sukker til eggedosis i 5 minutter. Smelt smøret og bland i eggedosisen.
2
Sikt melet og rør det godt inn i deigen. Stek krumkakene i krumkakejern til de er lysebrune.
3
Legg de i en kopp slik at de blir formet som skåler. Krumkakene avkjøles og oppbevares i tett boks med lokk.

Kommentar

Bli den første til å kommentere