Multer med kremostkrem

Multer med kremostkrem © Fru Timian

Slik lager du lune multer:

1
Start med smuldrepaideigen. Sett stekeovnen på 175 grader.
2
Ha mandlene i en food processor og kjør knivene rundt til det blir smulete. Tilsett resten og bland det sammen.
3
Fordel massen utover en bakepapirkledd stekeplate og stek det midt i stekeovnen i 7–10 minutter til det er gyllenbrunt.
4
La det avkjøles helt før du smuldrer det opp.
5
Ha multene og sukkeret i en kasserolle og kok opp. La det småkoke til sukkeret er oppløst.
6
Del vaniljestangen til kremen i to på langs og skrap ut frøene.
7
Ha frøene i en miksebolle sammen med kremosten, sukkeret og seterrømmen. Pisk det til en krem. Smak til med sitronsaften.
8
Fordel multene i serveringsglass. Så et lag med smuldrepaideig før du plasserer en god klatt med krem på toppen. Dryss paideig over til slutt også.

Kommentar

Bli den første til å kommentere