Myntesalat med granateple

Grønt og rødt og søtt og sprøtt i skjønn forening. © Joel Wåreus/Allt om mat

Slik lager du dressingen:

1
Visp sammen sennep, eddik og sukker. Tilsett oljen dråpevis mens du pisker.
2
Pisk inn fløte, og smak til med salt og pepper. Spe ev. med noen dråper vann.

Slik lager du salaten:

1
Skrell og kok aspargesen i lettsaltet vann i 5-10 min., avhengig av tykkelsen på aspargesen. Kok sukkerertene i lettsaltet vann i ca. 3 min. La asparges og sukkererter renne av.
2
Bland mynte og ruccola. Strimle salaten. Skjær agurken i skiver. Kjern ut og skjær pærene i tynne båter. Del granat­eplet, og grav ut kjernene.
3
Anrett grønnsaker, grønne blader og pærer på et serveringsfat.
4
Dryss granateplekjerner, valnøtter og flaksalt over. Ringle over dressingen, og server.

Kommentar

Bli den første til å kommentere