Nakkekotelett med eplebåter

Saftig nakkekotelett med stekte eplebåter, bladselleri og bønner ©

Nakkekotelett med stekte eplebåter, bladselleri og bønner

1
Kok opp en gryte med lettsaltet vann. Imens hakker du løk, bladselleri og salvie fint. Eplet skjæres i båter. Klyp stilkene av bønnene.
2
Brun svinekoteletten i en stekepanne i litt olje, fortsett å steke i 2 minutter på hver side. Ta kjøttet av pannen. Stek eplebåtene forsiktig i pannen i 3-4 minutter. Legg eplebåtene til side.
3
Stek løk og bladselleri i samme panne i ca. 5 minutter. Hell over eplecider og kok opp.
4
Ha hakket salvie i pannen.
5
Legg svinekoteletten og eplebåtene tilbake i pannen, og la det småkoke i 10 minutter, til kotelettene er gjennomstekte. Rør inn Cultura.
6
Kok bønnene i det lettsaltede vannet i 3 minutter. Hell over kaldt vann. Sil av.
7
Server koteletten med stekte eplebåter, grønnsaksblanding og grønne bønner.

Kommentar

Bli den første til å kommentere