Okseburger med squash og valnøttpesto

Okseburger med squash og valnøttpesto ©
Sunt

Okseburger med squash og valnøttpesto

1
Valnøttpesto: Bland alle ingrediensene sammen i en blender, men tilsett valnøttene til slutt, slik at de ikke blir helt kvernet. Pestoen settes kaldt. Gjem litt basilikum til serveringen.
2
Krydre 2 store hakkebiffer med salt og pepper. Gjennomstek biffene i stekepannen i litt olje, til kjernetemperaturen er 70°.
3
Skjær squashen i 4 skiver på langs, og stek i en tørr panne.
4
Squashskivene brukes som burgerbrød. Legg de stekte biffene, litt sylteagurk, ost i tynne skiver, finsnittede løkringer, paprikaskiver og valnøttpesto oppå kjøttet.
5
Topp med litt frisk basilikum, og servér.

Kommentar

Bli den første til å kommentere