Ostekake med sitrongelé

Enkel og frisk dessert du kan spise med god samvittighet. © Dreyer Hensley Studios

Ostekake med sitrongelé:

To porsjoner.
1
Legg 4 gelatinplater til bløt i kaldt vann. Pisk sammen Philadelphiaost, kesam og søtning.
2
Ta gelatinplatene over i en kjele, smelt dem helt i litt vann, skru av platen og avkjøl / vent litt og hell over i osteblandingen mens du pisker.
3
Stek havregryn, kokosmasse, Sukrin gold og en klype salt i en panne til sukrinen er smeltet og blandingen er litt gyllen, det tar ca. 2–3 minutter.
4
Hell ostekremen lagvis med havrecrunch i to glass og sett kjølig.
5
Press saften ut av sitronene, husk å fjerne eventuelle steiner. Gjenta prosedyren over med de resterende 3 gelatinplatene. Bland den smeltede gelatinen inn i sitronsaften sammen med litt Sukrinmelis, la det avkjøle et kvarters tid før du heller over ostekremen.
6
Sett glassene kjølig i et par timer.