Paella med rug, kylling, reker og fennikel

Paella med rug, kylling, reker og fennikel © Magasinetliv.dk
Enkelt

Nordisk paella

1
Skrell og hakk løk og hvitløk. Rens fennikel og paprika, og skjær dem i tynne strimler.
2
Stek løk, hvitløk, fennikel og paprika myke og blanke i en sautepanne med olje, ca. 5 min.
3
Skjær kyllingkjøttet i tykke strimler, og vend dem inn med grønnsakene.
4
Krydre med salt og pepper, og tilsett buljong, tomatpuré, paprika, rugkjerner/perlerug og laurbærblader.
5
Kok opp under omrøring, skru ned varmen, og la retten småputre uten lokk, til rugkjernene er møre, og væsken er sugd opp, ca. 25 min.
6
Tilsett eventuelt litt mer vann underveis, hvis det er nødvendig.
7
Skyll og hakk persillen. Skjær sitronen i båter. Tilsett reker, og varm retten gjennom, 2 min.
8
Smak til med salt og pepper, og servér direkte fra pannen med et godt dryss hakket persille og sitronbåter.

Kommentar

Bli den første til å kommentere