Panerte østers med rødbetemajones

Panerte østers med rødbetemajones © Anders Schønnemann
Nytår

Panerte østers med rødbetemajones

1
Pisk eggeplommer med sennep og salt.
2
Spe gradvis med olivenolje, mens du pisker, til det er en tykk majones.
3
Blend kokte, avkjølte rødbeter til en fin puré, og vend forsiktig inn i majonesen. Smak til med sitronsaft og pepper.
4
Åpne østersene med en østerskniv, som du stikker inn i åpningen. Løsne kjøttet fra skallet, og drypp halvparten av østersene med sitronsaft. Ta resten av østersene ut av skallet.
5
Vend dem i panko rasp, og stek dem sprø i smør.
6
Legg en teskje majones i hvert østersskall, og legg de panerte østersene oppi.
7
Topp med kjørvel, og servér sammen med østers naturell.

Kommentar

Bli den første til å kommentere