Panna cotta med appelsin- og kanelsaus

Panna cotta med appelsinsaus © Irene Sandved Lunde

Appelsin- og kanelsaus:

1
Press saften av appelsinene og kok opp på svak varme med sukkeret, potetmel, en hel kanelstang og eventuelt en stjerneanis.
2
Når blandingen koker, tar du kjelen av platen og lar blandingen trekke i ca. 5-10 minutter.
3
Sil sausen og avkjøl den før servering.

Slik lager du panna cotta

1
Legg gelatinplatene i bløt i kaldt vann.
2
Del vaniljestangen på langs og skrap ut frøene.
3
Kok forsiktig opp fløte, sukker og vaniljefrøene til det småkoker.
4
Ta kjelen av platen, klem vannet ut av gelatinplatene og tilsett i fløteblandingen mens du visper godt til gelatinen er oppløst.
5
Bland så yoghurten godt ut i blandingen. Fordel i 4 porsjonsglass eller boller, og avkjøl i kjøleskap i 2-3 timer.

Kommentar

Bli den første til å kommentere