Pannestekt fetaost med syltet grønn chili

En snacksete smårett med smak av de greske øyer. © "Helt gresk"/Cappelen Damm

TIPS:

1
Du kan bruke hjemmesyltede chilipepper eller ferdigkjøpte på boks. Velg de lange, grønne milde syltede chilipepperne lagt ned i olivenolje.

Slik gjør du:

1
Varm den vanlige olivenoljen i en stekepanne.
2
Fetaosten skal være skåret i lange, trekantede staver. Rull hver av fetaoststavene i mel, og stek dem i 2-3 min., til melet blir gyllent. Løft stavene forsiktig ut med en stekespade (de kan lett gå i stykker), og legg dem på et serveringsfat.
3
Anrett fetaosten sammen med olivenene og noen av de syltede grønne chilipepperne på en tallerken. Drypp raust med extra virgin olivenolje over, og krydre med salt og pepper.

Kommentar

Bli den første til å kommentere