Pannestekt torsk med ratatouille og polenta

Torsk med polenta og ratatouille © Kai Myhre

Slik lager du polenta:

1
Kok opp kyllingbuljong og tilsett finhakket sjalottløk.
2
Rør inn polenta og kok den under stadig omrøring i ca. 20 minutter.
3
Rør inn matfløte, smør og revet parmesan. Smak til med salt og pepper.

Ratatouille:

1
Finhakk sjalottløk og chili, grovhakk tomat, og skjær paprika, gresskar, kålrot, persillerot og squash i terninger.
2
Surr sjalottløk og tomatpuré i olivenolje 1-2 minutter.
3
Tilsett chili, tomat og paprika, og la dette trekke i ca. 15 minutter.
4
Bland inn gresskar, kålrot og persillerot, og la dette koke 2-3 minutter.
5
Tilsett squash og finhakket persille, kok opp. Smak til med salt og pepper.

Pannestekt torsk:

1
Finhakk hvitløk og rosmarin.
2
Stek torskestykkene i solsikkeolje til de så vidt er gjennomstekt, ca. 2-3 minutter på hver side.
3
Ha hvitløk, rosmarin og smør i stekepannen etter halve steketiden.
4
Server torskefilet med polenta og ratatouille ved siden av.

Kommentar

Bli den første til å kommentere