Paprika- og tomatsuppe med gremolatatopping

En lavkalori favorittsuppe som bare blir bedre neste dag. Perfekt for deg som er på diett! © Peter Knutsson

Slik gjør du:

1
Skrell og finhakk løk og hvitløk. Hell laken av paprikaen. Del paprikaen i mindre biter. Hell olivenoljen i en kjele. Fres løk, hvitløk og paprika i kjelen i et minutts tid.
2
Tilsett hakkede tomater, honning og vann. Smuldre en buljongterning i kjelen. Dryss eventuelt med litt chiliflak. La det koke i 10 minutter.
3
Miks suppen jevn i en blender og hell den tilbake i kjelen. Spe om nødvendig med mer vann og smak til med salt og pepper.
4
Lag gremolataen ved å blande alle ingrediensene. Fordel suppen i boller og topp med litt gremolata. Drypp med olivenolje og dryss med svart pepper.

Kommentar

Bli den første til å kommentere