Paprika- og tomatsuppe med gremolatatopping

En lavkalori favorittsuppe som bare blir bedre neste dag. Perfekt for deg som er på diett! © Peter Knutsson

Slik gjør du:

1
Skrell og finhakk løk og hvitløk. Hell laken av paprikaen. Del paprikaen i mindre biter. Hell olivenoljen i en kjele. Fres løk, hvitløk og paprika i kjelen i et minutts tid.
2
Tilsett hakkede tomater, honning og vann. Smuldre en buljongterning i kjelen. Dryss eventuelt med litt chiliflak. La det koke i 10 minutter.
3
Miks suppen jevn i en blender og hell den tilbake i kjelen. Spe om nødvendig med mer vann og smak til med salt og pepper.
4
Lag gremolataen ved å blande alle ingrediensene. Fordel suppen i boller og topp med litt gremolata. Drypp med olivenolje og dryss med svart pepper.

Kommentar

Del dine tips, forbedringer eller erfaringer med andre

Mona Lian
Rapportere

Denne ser veldig god ut, og frister med noe varmt når jeg nå skal starte på 5:2 dietten. Men hvor mye kalorier er det i denne? På forhånd takk