Påskemuffins

Påskemuffins © Tore Fjeld

Slik gjør du det:

1
Sett stekeovnen på 200 °C og kle et muffinsbrett med papirformer.
2
Smelt sammen sjokolade og smør og sett til side. Ha egg og sukker i en miksmasterbolle og pisk til eggedosis.
3
Bland sammen hvetemel, bakepulver og vaniljesukker og ha melblandingen, juicen og det smeltede sjokoladesmøret vekselvis i mikseren. Pisk til alt er blandet sammen.
4
Fordel muffinsrøren i formene og stek dem midt i ovnen i 16–18 min. Sjekk med en kakepinne for å se om de er gjennomstekte.
5
Ta dem ut av brettet og la dem avkjøles på en bakerist.

Glasur

1
Pisk sammen smør, kremost, melis og vaniljesukker til glasuren. Ha i appelsinjuicen.
2
Til sett nok konditorfarge til du får ønsket gulfarge. Man kan også bruke konsentrert konditorgelé.
3
Fordel glasuren på muffinsene. Riv det gule skallet av en godt vasket appelsin på rivjern, og pynt med det og jelly beans.

Kommentar

Bli den første til å kommentere