Pasta med fennikel, tomat og spinat

Pappardelle med fennikel, tomat og spinat © Anders Schønnemann

Slik lager du pappardelle med fennikel og spinat:

1
Skjær topp og bunn av fenniklene. Fjern stilken, og skjær fenniklene i tynne skiver - evt. på et mandolinjern.
2
Ha fennikelskivene i en skål, hell iskaldt vann over, og la dem stå, mens det øvrige tilberedes.
3
Skjær tomatene i båter, skyll spinaten, og slyng den tørr.
4
Kok pastaen som anvist på pakken.
5
Ta fennikelskivene opp, og rist av dem vannet.
6
Smelt smøret i en stekepanne, og stek fennikelskivene et par minutter.
7
Tilsett tomater og oliven, og stek i et par minutter til, mens du rører forsiktig rundt.
8
Stek spinaten raskt i pannen slik at den akkurat faller sammen.
9
Ta pannen av varmen, og smak til med salt og pepper.
10
Anrett pappardellen med bresert fennikel. Drypp olivenolje over, og servér med parmesanost, revet sitronskall og kjørvel.

Kommentar

Bli den første til å kommentere