Pasta med salsiccia og brokkoli

Pasta med salsiccia og brokkoli © Ulrika Ekblom
Enkelt

Pasta med salsiccia og brokkoli

1
Skrell hvitløken, og hakk den fint. Rens brokkolien, og skjær den i buketter.
2
Klipp opp skinnet på pølsene, klem ut fyllet, og smuldre det til en farse.
3
Stek pølsefarsen i olje, til den blir gyllen, ca. 5 min.
4
Tilsett hvitløk, og la det steke på svak varme ytterligere ca. 3 min.
5
Kok pastaen etter anvisning på pakken.
6
Bland brokkoli, tomater og salvie i pannen, og la det steke med ca. 5 min., til brokkolien er al dente og tomatene myke.
7
Hell 1 dl av pastavannet i pannen. La pastaen dryppe av, og bland den med det stekte.
8
Press sitronsaft over, og krydre med salt og pepper. Servér pastaretten toppet med parmesan.

Kommentar

Bli den første til å kommentere