Pastasalat med kylling

Kjapp middag med minimal oppvask! © Fru Timian
30 min.

Rask pastasalat med kylling:

1
Kok opp mye vann i en stor kasserolle og tilsett nok salt til at vannet smaker saltvann. Kok pastaskruene etter anvisning på pakken.
2
Skrell gulrøttene og del dem i skiver. Del opp brokkolien og blomkålen i små buketter.
3
Ha grønnsakene i pastavannet de siste 3 kokeminuttene.
4
Hell det over i et dørslag og la det renne av før du slår det over i en serveringsbolle.
5
Mens pastaen kokes, deler du opp kyllingfiletene i terninger og krydrer dem med salt, pepper og chilipulver.
6
Stek dem gyllenbrune i en blanding av smør og olivenolje. Ha dem så over i serveringsbollen.
7
Del opp issalaten og bland inn.
8
Fordel olivenoljen over og bland det hele sammen. Smak og kjenn om pastasalaten er passe krydret før du setter bollen på bordet.

Kommentar

Bli den første til å kommentere